Ερευνητικό πρόγραμμα «Ελαφρώς μεταποιημένα προϊόντα προστιθέμενης αξίας από λαβράκι (valueSeabass)» με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Ιωάννη Μποζιάρη, καθηγητή του Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος και διευθυντή του Εργαστηρίου Εμπορίας και Τεχνολογίας Αλιευτικών Προιόντων και Τροφίμων
https://www.taxydromos.gr/magnesia/volos/926151/chrono-zois-se-proionta-apo-lavraki-dinei-to-panepistimio-thessalias/?fbclid=IwAR3_aOlkhI9m7kvplf5EDPfVev3lk3GcYw1bedavA5wYFzhYGIFvF3UQi9I