Πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ). Το πάνελ είχε θέμα «Σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα ζωικών προϊόντων & ιχθυηρών» με συντονίστρια την κυρία Έφη Γκαντή, Τεχν.Τροφίμων, Customer Relations&CSR της Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ, και ομιλητές την Δρ. Βένη Γκίζα Κτηνίατρος , Δ/ντρια Δ.ΠΔ Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε., πρόεδρο Ινστιτούτου Προϊόντων Κρέατος, τον κ. Νικόλαο Σολωμάκο Αν. Καθηγητής Παν. Θεσσαλίας, τον κ. Πέτρο Σπανό, Τεχνολόγo τροφίμων, NPD, VAP & Processing Director της AVRAMAR, που αναφέρθηκε στα προϊόντα επεξεργασίας, που θεωρούνται προϊόντα προστιθέμενης αξίας και τον κ. Ιωάννη Μποζιάρη, Καθηγητή Παν. Θεσσαλίας, που ανέφερε την έρευνα και την εφαρμογή πάνω στις νέες μεθόδους επέκτασης του χρόνου ζωής των αλιευτικών προϊόντων. Τελος, οι κύριοι Μποζιάρης και Σπανός αναφέρθηκαν στη δυνατότητα βιώσιμου μοντέλου κυκλικής οικονομίας σε όλη την αλυσίδα παραγωγής αλιευτικών προϊόντων υδατοκαλλιέργειας (from Farm to Fork).