Πραγματοποιήθηκε στις 17/10/2008 ημερίδα με θέμα «Βιολογική ιχθυοκαλλιέργεια, εκτροφή φιλική προς το περιβάλλον και άριστη ποιότητα τελικού προϊόντος». Η ημερίδα παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνας, αλλά και γενικότερα την υπάρχουσα επιστημονική γνώση σε θέματα παραγωγής βιολογικής ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα. Ακολούθησε γεύμα με βιολογική τσιπούρα από την εκτροφή του ερευνητικού έργου και διάθεση στο κοινό του τελικού προϊόντος. Τα αποτελέσματα της έρευνας των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών έδειξαν ότι οι καταναλωτές προτιμούν την βιολογική τσιπόυρα και έμειναν ικανοποιημένοι από την οσμή, την γεύση και την υφή της.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδω, εδώ και εδώ
Διάχυση αποτελεσμάτων στην Εφημερίδα Θεσσαλία.