Τα έντομα ως…εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης;
Πώς θα μπορούσαν να καλυφθούν πιο αποδοτικά οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές ανάγκες του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά και των ζώων που εκτρέφουμε; Μήπως τα… έντομα αποτελούν τη λύση στο αίνιγμα;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΕπιστημονική ημερίδα με τίτλο: «Γρήγορος προσδιορισμός νωπότητας ιχθυηρών» με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον κ. Ιωάννη Μποζιάρη
Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του προγράμματος με τίτλο «Γρήγορος προσδιορισμός νωπότητας ιχθυηρών, Rapid Fish FReshness Assessment MΕthodology: ReFFRAME» με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον κ. Ιωάννη Μποζιάρη, Καθηγητή του Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος θα πραγματοποιήθηκε επιστημονική ημερίδα με τίτλο: «Γρήγορος προσδιορισμός νωπότητας ιχθυηρών» 5 Ιουλίου 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ